Strafrecht

Strafrechtelijke procedures vinden plaats tussen een persoon en de overheid. Men kan op tal van manieren met het Strafrecht in aanmerking komen. Het is dan voor u niet alleen van groot belang, maar ook uw fundamenteel recht dat u in uw strafzaak wordt bijgestaan door een advocaat.

 

Zodra u als verdachte wordt aangehouden dient u zo snel mogelijk in de gelegenheid te worden gesteld een advocaat te spreken. Indien u zelf geen voorkeur heeft voor een advocaat zal u door de overheid een zogenaamde piketadvocaat toegewezen krijgen. De Klerk & Rozemeijer Advocaten is aangesloten bij de piketcentrale. Het is uiteraard ook mogelijk direct bij aanhouding uw voorkeur voor De Klerk & Rozemeijer Advocaten aan te geven.

 

Het kan ook voorkomen dat u verdacht wordt en dat het Openbaar Ministerie u vervolgens een voorstel doet om de zaak zonder tussenkomst van de rechter af te doen. Dit wordt een transactie genoemd. Ook in deze gevallen is het belangrijk dat u juridisch advies inwint. Het kan namelijk heel goed mogelijk zijn dat het voor u gunstiger is de transactie niet te aanvaarden en de zaak toch voor de rechter te laten komen. De Klerk & Rozemeijer Advocaten biedt u ook in deze situatie deskundig advies.

 

De Klerk & Rozemeijer Advocaten beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van Strafrecht. Wij bieden u deskundige bijstand in uw strafzaak. Er valt hierbij onder andere te denken aan:

  • Verkeersdelicten
  • Geweldsdelicten
  • Opiumwetdelicten
  • Vermogensdelicten

Maar ook in andere strafzaken kunt u op onze bijstand rekenen.

 

De Klerk & Rozemeijer Advocaten behandelt zowel strafzaken op betalende basis als op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Er zal altijd worden bekeken of u in aanmerking komt en wenst te komen voor gefinancierde rechtsbijstand.

 

Van ons kantoor is mr De Klerk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

 

Voor meer informatie over strafrecht kunt u kijken onder links.